Burimet

KREU > BURIMET

Nga 1 qershori 2022, qeset plastike për njëpërdorimshe janë të ndaluara në Shqipëri dhe do të jetë kundraligjshme që bizneset të japin ose të shesin qese plastike. Nëse keni një biznes me pakicë ose ushqimore që aktualisht u jep klientëve qese plastike, shkarkoni dhe printoni këtë poster për t’u bërë të ditur klientëve tuaj se nga 1 qershori nuk mund t’u jepni më qese plastike me blerjet e tyre.

Kërko Informacion