Sill Ndryshimin

KREU > SHILL NDRYSHIMIN

Ç’mund të bëj?

Do të bëj kujdes ta përdor sa më pak makinën.

Andi, 29

Do të kujtohem të marr çantë shumëpërdorimëshe kur blej ushqime ose gjëra të tjera, që të ul përdorimin e qeseve njëpërdorimëshe.

Julia, 39

Do t’i shuaj dritat, kur nuk më nevojiten.

Margarita, 23

Do t’u gjej tjetër përdorim kavanozave të qelqit.

Bona, 40

Do të kujdesem të blej ushqim sa konsumoj. Kështu do të ul mbetjet ushqimore.

Blerta, 50

Kam vendosur të përdor vetëm letër të ricikluar.

Elsa, 26

Do të mbaj shishe qelqi me vete çdo ditë dhe do të shmang përdorimin e shisheve plastike.

Tana, 35

Do të kujdesem t’i hedh mbeturinat në vendin përkatës.

Altia, 30